Bøker 2017

Semikolon 2017

Bilde av Cecilie Løveid

Cecilie Løveid nominert til Brageprisen 2017!

Cecilie Løveids Vandreutstillinger er nominert til Brageprisen 2017, i åpen klasse - lyrikk! Vi er jublende glade og beæret over nominasjonen - og sier hipp hurra og tusen takk. Prisen deles ut 21. november  i Dansens hus i Oslo.

Bilde av Stein Sørensen

Stein Sørensen tildelt Maurits Hansen-prisen!

Stein Sørensen er tildelt prisen for årets beste krimdebut 2016 for sin roman 4!  Maurits Hansen-prisen - Nytt blod deles ut hvert år på litteraturfestivalen Kongsberg Krim. Vi er stolte og glade og gratulerer Stein Sørensen med prisen!

Bilde av Mari Tveita Stagrim

Mari Tveita stagrim leser på Annas Hybel!

Mari Tveita Stagrim leser fra de to nydelige bøkene sine, Alle nyanser av sinne og Det jeg leter etter, finnes ikke her, på Annas hybel på Fjellstrand, Nesodden, onsdag 15. november kl. 17. Alle er velkommen! Vi tror det blir en flott kveld!

Bilde av Ingvild Lothe

Ingvild Lothe til Ordkalotten 2017

Ingvild Lothe deltar på litteraturfestivalen Ordkalotten, som holdes i Tromsø 16.-18. november. Tror det blir fantastisk! Vel møtt!

Bilde av Cecilie Løveid

Cecilie Løveid til Lyrikksalong i Bergen!

Cecilie Løveid skal snakke om sin nye og fantastiske diktsamling Varndreutstillinger, samt andre av sine dikt, i Lyrikksalong på Litteraturhuset i Bergen. Arrangementet finner sted torsdag 23.november kl. 20 - 21 og er gratis. Vel møtt!

Bilde av Ingvild Lothe

Ingvild Lothe solgt til Tyskland og Sverige

Ingvild Lothes debutdiktsamling Hvorfor er jeg så trist når jeg er så søt er nettopp solgt for oversettelse til det tyske forlaget Nord Verlag og det svenske forlaget it-lit. Oversettelsene vil bli utgitt i 2018. Vi er glade og stolte!

Bilde av Gunnhild Øyehaug

Gunnhild Øyehaug til Nederland og Danmark!

Gunnhild Øyehaugs noveller er nettopp solgt for oversettelse til det nederlandske forlaget Podium og det danske forlaget Rosinante. Oversettelsene vil bli utgitt i 2018. 

 
Bilde av Jan Kristoffer Dale

Jan Kristoffer Dale til Danmark!

Jan Kristoffer Dales Arbeidsnever er nettopp solgt for oversettelse til Gyldendal i Danmark. Den danske utgaven vil bli utgitt i 2018. Hurra!

Bilde av Pål Norheim

Minnestund for Pål Norheim

Vi holder en liten, uformell minnestund for Pål Norheim på Teddys i Oslo, tirsdag 12. september kl 19. Taler og bidrag ved Henning Hagerup, Elisabeth Norheim, Arve Kleiva, Dag Norheim og Erling E. Guldbrandsen. Alle er hjertelig velkommen.