Bøker 2017

Semikolon 2017

Bilde av Jan Kristoffer Dale

Jan Kristoffer Dale til Danmark!

Jan Kristoffer Dales Arbeidsnever er nettopp solgt for oversettelse til Gyldendal i Danmark. Den danske utgaven vil bli utgitt i 2018. Hurra!

Bilde av Ingvild Lothe

Ingvild Lothe solgt til Tyskland og Sverige

Ingvild Lothes debutdiktsamling Hvorfor er jeg så trist når jeg er så søt er nettopp solgt for oversettelse til det tyske forlaget Nord Verlag og det svenske forlaget it-lit. Oversettelsene vil bli utgitt i 2018. Vi er glade og stolte!

Bilde av Tone Hødnebø

Tone Hødnebø leser på Bislet Bok

Tone Hødnebø leser dikt på Bislet bok, tirsdag 19. september kl 18! Medlesere er Ole Robert Sunde og Hans Petter Blad.  Alle er velkommen! 

Bilde av Jan Kristoffer Dale

Jan Kristoffer Dale til Arendal

Jan Kristoffer Dale møter Kyrre Andreassen til samtale om arbeiderlitteratur og hva de opptatt av i egen skriving og litteratur. Seansen finner sted på Arendal Bibliotek, torsdag 21. september kl 19.30. Alle er velkommen!

Bilde av Tone Hødnebø

Hødnebø og Lothe på Knausgårds litterære dager

Tone Hødnebø og Ingvild Lothe deltar på Knausgårds litterære dager på Munchmuseet 28.-30. september 2017! Lothe skal lese og Hødnebø skal samtale om kunst og litteratur med Lotte Konow Lund. Arrangementene er gratis og alle er velkommen!

Bilde av Jan Kristoffer Dale

Jan Kristoffer Dale til Trondheim

Jan Kristoffer Dale skal til Litteraturhuset i Trondheim hvor han skal samtale med universitetslektor Elise Djupedal om litteratur, liv og arbeid mm. Seansen finner sted torsdag 5. oktober kl 19. Vel møtt!

Bilde av Ingvild Lothe

Ingvild Lothe til HÖST Nordisk Litteraturfestival

Ingvild Lothe deltar på litteraturfestivalen HÖST, som finner sted på Johan Borups Højskole i København, 6.-8. oktober 2017. Alle er hjertelig velkommen!

Bilde av Ingvild Lothe

Ingvild Lothe til Ordkalotten 2017

Ingvild Lothe deltar på litteraturfestivalen Ordkalotten, som holdes i Tromsø 16.-18. november. Tror det blir fantastisk! Vel møtt!

Bilde av Pål Norheim

Minnestund for Pål Norheim

Vi holder en liten, uformell minnestund for Pål Norheim på Teddys i Oslo, tirsdag 12. september kl 19. Taler og bidrag ved Henning Hagerup, Elisabeth Norheim, Arve Kleiva, Dag Norheim og Erling E. Guldbrandsen. Alle er hjertelig velkommen.