Omslaget til Det jeg leter etter, finnes ikke her

Stort omslag

Innbundet

Kjøp

E-bok

Det jeg leter etter, finnes ikke her

To unge jenter går hvileløst rundt, langs stranda, i skogen, langs fortauskantene. Skyene drar over himmelen, steinene skraper mot huden, i campingvogna ved senteret får man gratis burger for å vise puppene, faren til Sjur legger hendene på jentenes skuldre og sier: Liker dere det? Kvisene banker i huden, svetten ligger i mørke ringer under armene.

Det jeg leter etter, finnes ikke her er en bok om vennskap og tap, et forsøk på å forstå hva som egentlig skjedde da to tenåringsjenter fant hverandre i et brutalt møte med voksenlivet og mistet hverandre i tiden som fulgte. I korte, episodiske glimt glir fortellingen mellom minner og lengsel, såre erfaringer nøstes opp, historier letes frem og settes sammen til en bok om det å minnes noen.

Om Det jeg leter etter, finnes ikke her

«Stagrim er mer stilsikker og har bedre litterær fingerspitzgefuhl enn den jevne norske andreboksforfatter. [...] Det jeg leter etter, finnes ikke her er en svært godt skrevet, varm og på subtilt vis ganske sint bok, og en av de klokeste og beste om ungdomstid og oppvekst jeg har lest på lenge.»
Ola Jostein Jørgensen, littkritikk.no

Nyheter om Det jeg leter etter, finnes ikke her