Omslaget til Med ansikt mot døden

Stort omslag

Innbundet

E-bok

Med ansikt mot døden

En kveld før jul finner Jo Kaasa og hans makker, Kaisa Riitta Sara, et nakent mannslik i et båtnaust ved Bogstadvannet, på ytterste vestkant i Oslo. Vedkommende må ha vært død i flere dager. Senere oppdages liket av en druknet kvinne i mudderet på bunnen av innsjøen. Samtidig bistår Kaasa og Sara narkotikaspanere ved utrykning til en gård i Maridalen, nord i Oslo, der det bedrives amfetaminproduksjon. Når de finner samme type amfetamin som i den druknede kvinnens lomme, virvles de to sakene sammen og etterforskerne ved Majorstua politistasjon er nødt til å holde alle muligheter åpne. 

Med ansikt mot døden er en særdeles spennende, og dypt realistisk skildring av den mørke kriminelle virkeligheten Oslo-politiet jobber i, og et ærlig portrett av den empatiske og snarrådige politimannen Jo Kaasa.

Om Med ansikt mot døden

«For å si det på bergensk: Bjørn Bottolvs tiende krimbok om gatepurken Jo Kaasa er knall i padden. For om det sies at alle gode ting er tre, så er tallet ti for Bottolvs del. Allerede i første setning er blålysene på, og forfatteren slipper aldri gasspedalen. Med ansikt mot døden har et driv og tempo som gjør den vanskelig å legge fra seg. Forfatteren har et godt språk og strålende dialoger.»
Monika N. Yndestad, Monikayndestad.no

«Det er ikke tvil om at Bjørn Bottolvs har god bakgrunn for å skrive om politiarbeid på Majorstua. Han treffer med skriveteknikken og språket.»
Tine Sundal, Tine sin blogg - litteratur, kultur og tur

 

Nyheter om Med ansikt mot døden