Vårens bøker 2017

Semikolon 2017

Bøker 2016

Bilde av Steinar Opstad

Steinar Opstad tildelt Doblougprisen!

Steinar Opstad er tildelt Doblougprisen 2017! Prisen deles ut av Den Svenska Akademien, og går til to forfattere. Hver forfatter får 200000 svenske kroner pluss et håndtegnet diplom. Vi er uendelig stolte og glade og gratulerer Steinar Opstad med prisen! 

Bilde av Jan Kristoffer Dale

Jan Kristoffer Dale får Sørlandets litteraturpris

Jan Kristoffer Dale er tildelt Sørlandets litteraturpris 2017 for novellesamlingen Arbeidsnever. Prisen er på 15 000 kroner og et kunstverk. Vi sier hipp hurra og tusen takk - og gratulerer til Jan Kristoffer Dale med prisen.

Bilde av Jan Kristoffer Dale

Jan Kristoffer Dale vinner debutantprisen!

Jan Kristoffer Dale er årets vinner av Tarjei Vesaas' debutantpris! Vi er vilt glade og takknemlige og roper hipp hurra for Jan Kristoffer Dale og Arbeidsnever!

Bilde av Anne Helene Guddal

Anne Helene Guddal tildelt Tanums kvinnestipend!

Anne Helene Guddal er tildelt Tanums kvinnestipend 2017! Prisen er på 50 000,- og tildeles en kvinnelig forfatter tidlig i den litterære karrieren. Tidligere mottakere er blant annet: Tone Hødnebø,  Torunn Borge, Inghill Johansen, Gunnhild Øyehaug og Kristin Berget. Vi gratulerer Anne Helene Guddal!

Bilde av Cecilie Løveid

Cecilie Løveid tildelt Ibsenprisen!

Cecilie Løveid er tildelt Ibsenprisen for tredje gang, denne gang sammen med Tore Vagn Lid. Prisen er på 150 000 kroner og en statuett. De får prisen for deres radikale bearbeidelse av Nordahl Griegs Vår ære og vår makt. Vi gratulerer!