Forestillingen

Roman

Det har gått tre år siden Terje Holtet Larsen ga ut den kritikerroste romanen Sander. Nå er han tilbake igjen med en ny roman som han har gitt navnet Forestillingen.

Forestillingen handler om fire mennesker som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, men som veves inn i et intrikat nett av relasjoner. I denne romanen handler det om å se og bli sett, og om grunnvilkårene for menneskelig eksistens.

Om Forestillingen

«Skal jeg anbefale en bok som gir mer enn underholdning den stunden du leser, da slår jeg et slag for denne.»
Anne Cathrine Straume, NRK P2

«Uten å overdrive vil jeg hevde at Forestillingen er en av de mest interessante og originale romanene jeg har lest denne høsten.»
Turid Larsen, Dagsavisen

«Det er en intelligent og skarpsindig roman.»
Øystein Rottem, Dagbladet

«Det er en velskrevet, stramt komponert romantekst, gjennomført med full kontroll både fra jeg-fortellerens side og fra forfatteren bak teksten.»
Hans H. Skei, Aftenposten

«En eksistensiell roman om grunnleggende menneskelige behov. Den rommer både alvor og menneskekunnskap, men også mye humor.»
Hannelore W. Langstrøm, Fædrelandsvennen

«Forestillingen viser seg å være en stramt komponert tekst, et litterært stykke avansert kammerjazz, som fyller leseren med undring og uro.»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

«La det med en gang være sagt: Terje Holtet Larsen har med Forestillingen skrevet en roman som for det første er fascinerende og for det andre godt gjennomført. Forestillingen er en tekst som - så til de grader - fremstår som litterær at den er frydsom å lese.» 
Trond Davidsen, Bergensavisen