Happy

Roman

Ella Larsen får jobb som assistent i mote- og skjønnhetsmagasinet Fashion og dermed blir hun trukket inn i kretsen av trendbevisste mennesker innenfor mote, musikk og markedsføring. Det er et miljø hvor det å være vellykket og vakker eller kort sagt det å være Happy er viktig.

Happy er en roman som både er lett og underholdende, men som har en overbevisende tyngde i bunnen. Grethe Nestor har noe å fortelle om vår tid, om hvordan vi forholder oss til hverandre og om gapet mellom hvem vi er og hvem vi ønsker å være.

Om Happy

«Jeg innrømmer blankt at jeg knapt har holdt et skjønnhetsmagasin i hånda, enn si vanket i kretser som har med den slags magasiner å gjøre. Denne skrikende mangelen på kompetanse til tross, drister jeg meg likevel til å mene at Nestor har tatt miljøet på kornet. Og det er nok til å få de få hårene som er igjen, til å reise seg på mitt hode.»
Øystein Rottem, Dagbladet

«Morsom og lett underholdende, men også en politisk roman.
Med romanen Happy viderefører Grethe Nestor den kjappe og effektive fortellerstilen fra fjorårets debutroman Kryp
Knut Ødegård, Aftenposten

«Dette blir då i sum ei lettlesen godbok av ein roman om ingenting, pengar og det utvendige, skriven i eit kvikt og spenstig språk - «kreativt», som folk er i bransjen når dei er på hogget. Midt i si tid. Romanen rommar også klokskap å ta med seg frå lesestolen og ut på livsvegen: Hugs at «å vise svakhet er svakhet».»
Jan Askelund, Stavanger Aftenblad

«Nestor skriver godt, som oftest lekende lett, og troverdig, om forfalskninger, manipulasjoner, overfladiskhet og såkalte idealer.»
Fred Arthur Asdal, Agderposten