Nattens joker, Løgnernes paradis og Siste tog øst

Gangstertrilogi

Tre av den norske gangsterlitteraturens klassikere utgis nå i ett bind! Det gjelder selvsagt Frank Tandbergs tre romaner fra noen av storbyens mørkeste sider, Nattens joker, Løgnernes paradis og Siste tog øst. Til sammen utgjør disse tre romanene et narkorealismens høydepunkt i norsk litteratur, dypt troverdige og intenst spennende beretninger – alle med Martin Lorentzen i hovedrollen - fra deler av samfunnet som sjelden omtales i romaner.

Om Nattens joker, Løgnernes paradis og Siste tog øst

Om Nattens joker:
«Forfatteren dynger på med scener som kunne vært hentet fra de råeste partiene av en Hieronymus Bosch-visjon av helvete. Boka er skremmende troverdig.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet

«Det er satt en ny standard for norske romaner som oppsøker virkeligheten for å filtrere fram tekst. Denne romanen bør leses.»
Gard Erik Sandbakken, Klassekampen

Om Løgnernes paradis:
«Tandberg meisler sitt eget språklige univers, han riffer kreativt og standhaftig over sliten verstingdialog og gir den nytt liv og skaper et uttrykk som er sant og genuint, noe som er lett å overse i møtet med den massive faenskap Tandberg beskriver, raust på sjokkeffekter som best kan beskrives som jævelskapens diarékramper.»
Terje Thorsen, Dagbladet

Om Siste tog øst:
«Boken er ikke noe for de sarte, samtidig er den ganske unik i norsk sammenheng. Få om noen norske forfattere skriver om de kriminelle miljøene på en så rå måte som Tandberg, og det er godt skrevet.» Morten Abrahamsen, VG

«Litterær smell rett i åra.»
Terje Thorsen, Dagbladet