Drapet på Taparud Gård

Kriminalroman

Willy Lindkvist blir funnet drept i stallen på Taparud Gård i Maridalen i Oslo. Han er eier av gården der unge jenter har hester på fôr og rir. Den patruljerende politibetjenten Jo Kaasa er først på stedet, og sammen med sine kolleger ved Majorstua Politistasjon avdekkes det ganske snart at gårdeieren har misbrukt noen av de unge jentene som har vanket i stallen, og at flere personer kan ha hatt motiv for å stikke kniven i ham. Samtidig får Kaasa beskjed om at han har en datter på 19 år som han ikke visste om.

Drapet på Taparud Gård er troverdig, spennende og ubehagelig realistisk, og er Bjørn Bottolvs sjuende Oslo-krim med den patruljerende politibetjenten Jo Kaasa i hovedrollen.

Om Drapet på Taparud Gård

«I toppsjiktet
Bjørn Bottolvs er som alltid troverdig og spennende, samt morsom og informativ på én og samme tid.»
Terje Stemland, Aftenposten

«En spennende og realistisk krim fra en av landets beste krimforfattere, det er bare å kaste seg over den. Du blir ikke skuffet.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

«En ekte politiroman»
Pål Andreassen, Moss Avis

«Kort oppsummert; er du glad i krim er denne boka noe du bør lese.»
Anniken Ørndal Lien, Radio Nova

«Troverdig i bunnplata, solid i oppbygningen, realistisk i tonen. Fengslende på alle måter.»
Knut Holt, Fædrelandsvennen

«Ekte vare fra Bottolvs.»
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

«Uhygge i stallen. Ikke les om drapet på Taparud Gård dersom du fortsatt vil være trygg på at jenter som elsker hest er fint.»
Arne Guttormsen, Vårt Land

«Bokas styrke er det nøkterne, ettertenksomme, de gode beskrivelsene av politiarbeid og ikke minst de sammensatte karakterene. Jeg leser gjerne mer om Jo Kaasa!»
Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad