Omslaget til Djevelen er en løgner

Stort omslag

Innbundet

Pocket

Ikke i salg

Pocket

Heftet

E-bok

Djevelen er en løgner

Roman om en forbrytelse

Handlingen i Djevelen er en løgner er lagt til Korsfjord i Vest-Finnmark. Det er høstjevndøgn og mørketiden står for døra. Aina Gamst, en fargerik politiker, blir funnet avkledd og drept. En mann knyttes til åstedet, og saken virker opplagt for politiet. Men etterforskningen avdekker et nettverk bygd på løgner og fortielser i den vesle bygda. Og det var heller ingen som hadde trodd at Aina Gamst skulle lage mer bråk som død enn som levende.

Om Djevelen er en løgner

«Mesterlig fra Finnmark.
Nok en utmerket krim fra Gunnerud.
Jørgen Gunnerud er en av de minst kjente og mest lesverdige norske krimforfatterne, men hans sjette roman burde gjøre ham til en av de mest leste. Djevelen er en løgner er en drivende god historie om konsekvensene av et drap i et lite tettsted på Finnmarkskysten.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

[score] «Effektiv og troverdig krimroman fra det absolutt anti-urbane Norge.»
Sindre Hovdenakk, VG

«Nok en glimrende Gunnerud-krim.»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

«Alt dette er fortalt i et glimrende, til tider elegant språk, med myke kapitteloverganger, leken bruk av engelske idiomer i norsk språkdrakt, og et skjevt blikk på folket som frykter svart hav og håper på Joker Nord.
Årets hittil beste norske krim - uten tvil.»
Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad

[score] «Mesterlig fra norsk krims best bevarte hemmelighet.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Det nærmer seg påske og det er ensbetydende med utgivelsene av nye kriminalromaner. En det er virkelig verdt å merke seg denne våren er Jørgen Gunneruds fabelaktige Djevelen er en løgner. En mesterlig og særdeles velskrevet krim som har alt.»
Eva Nyhaug, Moss Avis

«I Jørgen Gunneruds svært vellykkede «roman om en forbrytelse» er det ikke bare djevelen som er en løgner. Gunnerud sannsynliggjør at det i ei bygd hvor rykter ikke trenger det minste vindpust for å spres, faktisk er mulig at en lensmann er den eneste som ikke vet.»
Arne Guttormsen, Vårt Land

«Med sober, nøktern språkføring og kløktig blikk for psykologiske krefter skaper Jørgen Gunnerud en av påskekrimmens beste bøker.»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

«Jørgen Gunnerud har med Djevelen er en løgner etablert seg i eliten blant norske krimforfattere. Dette er rett og slett en praktfull politiroman.»
Nils Nordbotn, Thriller